Expertise

Ervaring en gedrevenheid

Het MKB is de levensader van de Nederlandse economie en toont de ondernemende geest van ons land. Wij versterken het MKB door de beste leiders te vinden en aan deze bedrijven te binden. We beginnen met het begrijpen van het DNA van een bedrijf en matchen dit vervolgens met het DNA van de juiste Directeur of Manager. Of het nu om een directie- of MT-functie gaat, wij vinden altijd de persoon die het beste bij jouw onderneming past. Door gedetailleerd te kijken naar wat nodig is voor de volgende fase, dragen we bij aan de continuïteit en groei van je bedrijf.

Executive search

Onze pijlers

Kwaliteit, transparantie en een no-nonsense aanpak vormen de pijlers van Cooster Executive Search. Wij geloven dat deze principes essentieel zijn om succesvol te zijn in onze dienstverlening. We zetten ons in om de hoogste standaard te bieden, zorgen voor volledige openheid in ons proces, en hanteren een praktische en directe benadering. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en kun je vertrouwen op een efficiënte en effectieve samenwerking.

Transparantie

Bij Cooster Executive Search betekent transparantie dat al het contact met zowel werkgever als kandidaat duidelijk, eerlijk, precies, nauwkeurig en voor iedereen begrijpelijk moet zijn.

No nonsense

Wij werken pragmatisch en nuchter. We zijn doeners die er niet omheen draaien. We werken vanuit de overtuiging dat je met een kritische partner verder komt en uiteindelijk het beste bereikt en de meest waardevolle relatie opbouwt.

Kwaliteit

Kwaliteit lijkt vanzelfsprekend, maar is toch echt een zaak van perceptie. Bij ons gaat het over voldoen aan verwachtingen, van het onderzoek naar het DNA van de onderneming tot het afnemen van een assessment. Alle factoren spelen een rol in het waarborgen van onze kwaliteit.
Executive search

Ons werkgebied

Bij Cooster staat persoonlijkheid altijd voorop. Wij geloven in een langdurige relatie en gaan verder dan de gebruikelijke zoektocht. Openheid, eerlijkheid en het ontdekken van de onderliggende factoren zoals mentaliteit en cultuur die niet direct zichtbaar zijn, zijn onze drijfveren.

rhijn_notarissen_logo
hora_logo
marketresponse_logo
zwapex_logo
averest_logo
ntt_logo
vte_logo
marshoek_logo
moteo_logo
boyz&beans_logo
Unilac_holland_logo
wecreate_logo
Executive search

Het proces

Pricing

Onze prijzen en fees

Duidelijkheid en transparantie liggen bij Cooster Executive Search hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je van ons kunt verwachten voordat je kiest voor een werving- en selectiebureau.

Geen startfee.

Cooster Executive Search hanteert geen startfee. De opstartkosten voor bijvoorbeeld de mediacampagne zijn opgenomen in de succes fee. Wij werken op basis van no-cure-no-pay.

Succesfee.

Cooster Executive Search hanteert een tarief van 25% van het bruto, fulltime jaarsalaris. Deze succes fee is op basis van no-cure-no-pay.

Garantie.

Cooster Executive Search staat voor kwaliteit. Om dat te bewijzen hanteren we een garantieperiode van zes maanden. Mocht onverhoopt blijken dat de natch toch niet aan de verwachtingen voldoet, herhalen we kosteloos het complete werving- en selectie traject.