Het juiste leiderschap

Over Cooster

Bij Cooster Executive Search zijn we gespecialiseerd in het vinden van de juiste leiders voor management- en directieposities binnen het MKB en private equity. Of het nu gaat om permanente aanstellingen of interim-posities, onze toewijding is het selecteren van Directeuren en Managers die perfect passen bij ieders unieke DNA.

Cooster Executive Search
Expertise

Ervaring en gedrevenheid

Onze consultants brengen niet alleen jarenlange ervaring in traditioneel headhunten met zich mee, maar ze zijn ook bedreven in het gebruik van targeted online marketing. Deze combinatie van vaardigheden stelt ons in staat om een breed scala aan kandidaten te bereiken en te selecteren die waarde toevoegen aan jouw organisatie.

Gedreven en persoonlijk

Wij gaan door waar anderen stoppen en blijven nieuwsgierig waar anderen tevreden zijn.

Uniek netwerk

Meer dan 20 jaar ervaring binnen recruitment voor hoogopgeleide professionals.

We doen het samen

Gedreven door passie, gefocust op jouw visie

Bij Cooster staat persoonlijkheid voorop. Wij geloven in langdurige relaties en gaan verder dan de gebruikelijke zoektocht. Openheid, eerlijkheid en het ontdekken van jouw schurende randje zijn onze drijfveren.

We doen het samen

Aangepast naar jouw ambitie

Samen maken we jouw zoektocht naar de match met een management- of directiepositie moeiteloos. Van een grondige verkenningsfase tot de onderhandelingen. Wij blijven adviseur voor iedere fase in het recruitment proces. Laat ons jouw ambities naar nieuwe hoogten leiden!

Geschikt voor ieder MKB bedrijf

Samenwerken?

"Als het kort kan, doe er dan vooral niet te lang over"

Directeur

Mirjam de Winter

"Wanneer je passie en talent samenvoegt, kan resultaat niet uitblijven"

Senior Consultant

Frans Vernooij

Frans van Cooster Executive Search
"Het gaat altijd om de klant"

Bedrijfsadviseur

Frans Hazekamp AA

"Het beste advies begint met luisteren"

Bedrijfsadviseur

Jan van Leeuwen AA

Adviseren en meedenken

Bedrijfsadviseurs van Cooster coaching accountants

Een ‘coach’, die niet alleen adviseert over financiële zaken, maar die ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zowel zakelijk als persoonlijk oogpunt.

Als het snel kan, doe er dan vooral niet te lang over

Zet je ambities om in actie

Ontdek altijd boeiende kansen in hoger management en directie binnen het MKB. Of je nu een Finance Manager, Operationeel Manager of een Commercieel Directeur bent, wij hebben de positie die past bij jouw ervaring en ambities.

MP Liften
Logo van MP Liften
Manager Finance BeNe
MP Liften is toonaangevend in speciale liften en ontwerpt slimme oplossingen voor de installatie, het onderhoud en de modernisering van personen- en goederenliften. Hun doel is om de levenskwaliteit en het welzijn van mensen te verbeteren door hen innovatieve, uitstekende en veilige liftoplossingen te bieden die ze nodig hebben om zich in het dagelijks leven te verplaatsen.
Auxilium
Operationeel Directeur Adviesgroep Accountancy
Auxilium is de adviseur en trainer voor de accountant in het MKB. Vanuit Leusden ondersteunen zij met een team van 25 collega’s ruim 420 (mkb) accountantskantoren bij lastige vaktechnische vragen, fiscale en juridische regels en vinden zij bijvoorbeeld een financieringspartij voor de klant. Voor versteviging en uitbreiding van het directieteam is Auxilium op zoek naar een Operationeel Directeur. Dit betekent dat er naast de Algemeen Directeur en de oprichter een nieuwe rol ontstaat. Samen ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het kantoor, waarbij ieder verschillende aandachtsgebieden heeft. Jij hebt ervaring binnen de accountancy en staat op het punt in jouw leven dat je zelf wilt ondernemen en misschien wel (mede) eigenaar wilt worden. Zeker is dat je een bewezen manager bent die graag jouw goede ideeën wilt vertalen naar concrete acties en daarbij een compleet team aanstuurt. Je houdt ervan om processen te verbeteren en koers uit te zetten voor Auxilium en haar klanten.
NTT
Senior business controller
In de snel veranderende wereld van ICT is NTT één van de BIG-4 spelers en vanuit Business Control ben jij direct van invloed op de positie van de organisatie in de markt. Je analyseert complexe zakelijke vraagstukken en problemen door gebruik te maken van gegevens uit interne en externe bronnen om inzicht te verschaffen aan besluitvormers. Identificeert en interpreteert trends en patronen in datasets om invloeden te lokaliseren. Stelt prognoses, aanbevelingen en strategische/tactische plannen op. Door leiding te geven aan interdisciplinaire teams om zakelijke kwesties aan te pakken, help je deze teams om succesvol te worden. Klinkt dit interessant, sluit je dan aan bij het team van NTT en ga doen waar jij goed in bent!
NTT
Accounting manager
In de snel veranderende wereld van ICT is NTT één van de BIG-4 spelers en vanuit accounting ben jij verantwoordelijk voor het accounting deel van finance. Als Accounting Manager geef je leiding aan het accounting team. Jij beheert en verbetert het interne en externe auditproces, zorgt voor goed contact met de externe accountant, houdt scherp toezicht op compliance-eisen en bent betrokken bij M&A trajecten. Kortom, als Accounting Manager ben jij de rechterhand van de CFO in alle complexe accounting zaken en stuur je het Nederlandse finance team aan.